Saya keliruuu

Hai, nak tanya. Kandungan sy sekarang 4w4d. Normal ke kalau takde alahan, morning sicknesss??#firstbaby

44 Balas

sy masa 4w husb yg kene alahan muntah stiap kli makan . sy sakan gelak kan dia . masuk 5w bru sy kena alahan . mual , tak bole makan , lembik je . itulah suka sgtkan gelakkan husb . pdn muka . tp alhamdulillah alahan sy sampai 7w je rasa mual mual tu . masuk 11w smpai skrg 14w . alahan gatal gatal dan time gsok gg . asal gosok gg je nk muntah . kalau tkde alahan tu bersyukur laa . jgn risau ada je tkde alahan .