Hai.. nak tanya kalau pregnant 5w6d ada darah keluar tp dlm kuantiti yg kecil seperti saiz 20sen ..

Hai.. nak tanya kalau pregnant 5w6d ada darah keluar tp dlm kuantiti yg kecil seperti saiz 20sen .. adakah normal nya? Sebab darah keluar 2hari sekali baru ada, bkn hari-hari.. ni kandungan kedua.. yg pertama gugur hampir nak masuk 7w..

2 Balas

spotting to samada ancaman keguguran atau proses penempelan. sebab awak ada sejarah keguguran, baik jumpa doc segera. sebab kalau awk dh buka buku pink, selalunya akan di tag sbg hamil berisiko sbb pernah gugur.

2y ago

Allahu... Better buka pink cpt sbb awk ada sejarah keguguran. bgtau je klinik pasal ni

Better refer je doc. Maybe doc boleh bagi ubat untuk kuatkan rahim. Banyakkan rest jugak