pigeon

Hai nak tanya.. Botol ni bagus tak tuk newborn?

pigeon
39 Balas

Bgus sgt.. sbb botol tu bile sedut je bru kluar susu.. tp make sure pilih saiz puting dgn btl.. mcm newborn saiz S☺️ ank sy drpd hbs pntang smpai skg dh 7buln lbih still pkai botol jnma Pigeon..

4y ago

Hehe okay thanks dear... Nnti nak cuba tuk bby bulan 10 😁😁

Ye. Recomended sis. Baby x tsedak kalo pkai botol ni. Kalo baby hisap, br kuar susu tu. suka jenama pigeon yg kaler kuning tu. Pantang ada sale, mesti rembat cpt2

4y ago

Yg wane kuning jenis putinh baby hisap baru kluar? Sb bila sy cuba letak air then tuang, air mengalir kluar 😅 ke sis beli putinh jenis lain ye?

Bagus jgak. Ank sy dr new born smpai 7bulan still nk pigeon ni. Nt puting ambik yg double SS sb 1titik kuar..da besar bru tukar puting ambik S or M

4y ago

Ni sy beli baru tuk 0+m mean size s lah ye? So kena beli putinh baru ke sis?

Sy ade bce.. mcm bgus.. tapi klu baby sy.. dia nk jgk puting murah yg kuning tu.. walaupun adeje botol susu mhl

4y ago

Huhu anak sis baik 😁

Bagus.baby sy seharian xmnyusu kt rumh pngasuh.bila tkr botol pigeon alhamdulillah sng je die mnum

4y ago

Yeayy 😁😁

Ok je. Ank sy xsesuai ngn puting lain... Skrg da 1thn 7bln masih guna jenama sama lg

4y ago

Hehe boleh la sy cuba juga huhu

Sya guna botol nie dri baby smpi lah umo nk msuk 3 thun.. x pernah tukar jenama lain

4y ago

Bby suka ye huhu.. Mintak2 bby sy suka juga 😁

Ya. Sy pakai yg ni. Yg ni bagus sbb baby hisap baru keluar susu & puting dia lembut.

4y ago

Tu kena tukar putinh ye? Sb lepas sy dpt dr seller sy try letak air putih tapi air mngalir juga 😅

Anak saya pn pakai pigeon, 6++ lebih dh dia. Xde apa² masalah pn,

4y ago

Tqsm dear

Bagus.. Tgk puting ya.. Depends baby.. Tp sy mmg guna pigeon

4y ago

🥰Tqsm dear