Minyak angin

Hai nak tanya boleh ke sapu minyak cap kapak pada perut? Hamil 11 weeks, anak first. Kerap sakit kepala juga. Normal ke?

19 Balas

Normal sis sakit kpla..sy masuk 4 bln kandugan baru lega sikit..klu x mcm duk ats kapal 😀

5y ago

Hehe..pngorbanan nk jd seorg ibu..

Tempat lain mcm kt kepala, tekak, dada belakang leher boleh sis.. Tp perut jangan yea.

Letak kt betis..urut betis..sbb saraf prut kt situ..ni kak ipar sy seorg nurst yg ajr

5y ago

Nanti saya cuba terima kasih ya bagitahu

Sapu atas jgn kat bawah sangat sis i pun selalu sapu minyK kapak je sikit2

5y ago

Kat bawah brest

Sa bli minyak kayu putih gosok2 perut syukur inda apa2 jga sis...

5y ago

Ok sma2 sis

sya sllu ltk mnyk yuyi dkt ats prt.. sb prt sllu memulas

Kalau sakit kepala sapu kat kepala

Sapu at kepala jgn sapu at perut

Boleh cuba sapu minyak bidara