Karihome

Hai, nak tanya. Baby 2 bulan sesuai tak minum karihome? Before ni bby minum lactogen. Tp tak serasi. Just nak tanya, sbb ada yg kata baby x elok bg susu kambing

2 Balas

Anak minum lactogen seminggu then berak tak ok.. 3hri sekali berak.. tukar ke karihome 0-6bulan.. berak sehari sekali.. warna berak kuning2.. (misi mara anak 3hari sekali berak.. normal 2/3kali sehari berak) dah tukar susu ke karihome baby berak sekali sehari kadang 2kali sehari.. baby putih melepak (sekrg genap sebulan baby consume susu kmbg karihome)

bby slalu consume susu karihome sbb nk turun kn jaundice.. ok je.. 🤔

4y ago

boleh.. cuba bila lama2 nnti, bby bau kambing.. seriously x tipu.. 🙊