Free susu kambing powder brand KARIHOME for MAMA

Salam. Saya sebenarnya ada beli susu kambing Karihome Mama tu saya tak boleh tolerate susu tu. Sesuai for breastfeeding and pregnancy. Saya dah minum dalam tiga kali. Saya rasa saya tak leh habiskan sebab memang 3x cuba 3x tak leh tolerate haha. Siapa nak? Just bayar postage. Saya tak nak buang sebab membazir. #susukambing #Karihome

3 Balas

kenapa sis, kuat sngat ke rase kambing die ? hehe sy igt nk try jugak😅 berape gram lg ye tggal sis?

6mo ago

banyak lagi. saya rasa 300gram tinggal. bukan pasal rasa kambing. saya boleh minum brand emran susu kambing. tapi yang dua ni mmg tak boleh. 😂😂 tatau. pure nat yang saya beli baru ni pun saya tak leh go. hahahaa . nak dua dua? BONLIFE PURENAT and KARIHOME? kalau nak tolong whatsapp saya dia +65 lapan lapan dua tiga tujuh tiga sembilan tiga.saya bagi dua dua.

Area mana puan?

6mo ago

Oh JB. Saya di luar kawasan JB. Terima kasih.

W

6mo ago

kalau nak boleh whatsapp saya di +65 lapan lapan dua tiga tujuh tiga sembilan tiga