Baby tak berak

Hai momies baby 3 bulan tak berak selama 11hari perlu buat apa ya? Baby minum susu campur tapi lebih kepada susu badan susu fm hanya 2oz sehari je.. baby takde kembung perut kentut pun mcm biasa.. risau saya lama sangat tak berak urutan exercise smua dah buat #firstmom #pleasehelp

3 Balas

Kalau lebih 5 hari biasa dah kena pegi klinik cek, kita tak thu kan, kdg baby ni ada juga yg diam je walaupun sakit, so better pegi check sbb normal kalau mixed feeding sehari sekali berak, atau paling lama 3 hari kalau lebih tu risau sgt lah sis..

Nurse kk ckp klu 5 hari tak berak kne bawak jumpa doktor

11 hariiiiiii. Knp tak pergi klinik tanyaaaa

9mo ago

Sebab baby nampak ok tak meragam tu yang dari hari ke hari tunggu dia berak