Air Gula

Hai, just nak tanya ade mommy2 dalam ni kena minum air gula sampai 3kali sepanjang pregnant ni?

2 Balas

sy masuk ni dah 2x kna minum air gula...Masa 17 week dgn 24 week..yg 24 week tu sb berat nek mendadak...2 minggu nek 1.5 kg..spatutnya minggu ke 28 baru kna minum air gula utk Kali ke2...bkn AP nurse risau takot Kna kencing manis...result minum air gula utk Kali ke 2 x dpt lagi...hope x sangkut..

Sye ada kwn yg smpai 3x sbb berat naik mendadak dan air ketuban bnyk. Tp Alhamdulillah.. Xde sangkut mgtt pun