contraction

hai. nak tanya, ada tak yang ada pengalaman macam saya, saya contraction Dari semalam. Harini masih rasa tapi mild. tanda lain semua takde. tadi checkup kk kebetulan nurse pegang perut ada contraction, Dr seluk baru 1 cm, ni dr suruh pi hosp memandang kan kandungan yang Ke3. anak sblum ni sama macam ni juga dari 1cm nak ke keluar tanda ambil masa seminggu juga. jadi soalannya, boleh tak tak nak ke hospital huhu

1 Balas

kalau hospital tak jauh dari rumah, boleh je. tapi standby lah transport, babysitter anak2 etc. selalunya subsequent pregnancy akan makin cepat, jadi just get ready.

3w ago

oh baru tahu huhu kitonyo skema 🥺🥺