Pam asma selamat atau tak pada baby

Hai nak tanya ada tak yang ada asma.selamat tak kalau guna pam asma tu waktu pregnant.sebab sebelum ni penah gugur doc ada cakap asma pun boleh jadi salah satu sebab dia.#ingintahu #jangandibully #1stimemom

1 Balas

hurm..maaf puan sy kurang psti ttg ini .tp mcm sy dlu spnjng pregnant mmg sy ada alami asthma..dan kerap guna pam biru.. alhamdulillah smuanya ok .dan anak pn skrng dh umur 2 tahun..biasa pam asthma d gunakan utk legakan supaya blh mudah bernafas