Nak tanya la kalau sya nak jaga berat bby sya dari dlm perut dgn cara apa ya ? Kena jaga pemakanan k

Hai mumy2 ,, nak tanya 1 soalan la kalau sya berniat nak bersalin normal tapi nak jaga berat bby dari dlm perut x lebih 3kg ke atas dgn cara apa ye kena jaga pemakanan je ke cth mkanan manis dan nasi je ? Sbb yg pertama sya ceazer sbb kepala anak besar berat 3kg ke atas...klu boleh ke2 niy nak jaga berat dia cuba normal pulak doakan sya :)

1 Balas

Betul kawal pemakanan ikut quantity. Mudah2an dpt bersalin normal doakan sy jgk😍