bayi baru lahir pakai pampes

Hai mumss..ibu2 smua..sesuai kh bayi baru lahir pakai pampes?sa suda sediakn pamprs huggies Newborn..due24/6..blm ada tanda2 bersalin??

14 Balas

Sesuai jak..sy ari tu pun bagi huggies newborn.. Tp kena kerap tukar.. 3hngga 4Jam sekali atau lpas baby 💩

mmg kne pakai dear,,, bayi br lahir new born tgk pd berat baby tu☺️

Iya. Baby zaman sekarang memang pakai pampers. Tak pakai lampin dah😬

Pakaikan pampers je untuk awal2 lahir nti. Xlarat nanti nak basuh lampin...

Elok tu. Baby saya pun pakai huggies dry newborn masa baru lahir dulu

Sesuai.. Boleh saja bby bru lhir pkai pampers..

Okay je sis..sy pn da sediakan pampers 🥰

Memang kena pakai pampers sis.

Due saya 23/6 tp tkda tanda2 jugak..

4y ago

Saya selamat bersalin 29/6 induced.. lst2 emergency czer 😂

Mmg pkai newborn pempers sis