pendarah sedikit dalam keputihan

Hai mummys..nak tny...sy megandung 8 weeks...tadi sy perasan ada pendarahan yg sedikit bercampur dengan keputihan..normal ke..n sebab apa ye. Sy skrg mabuk teruk...ada kah tekanan pada perut ketika muntah boleh buat pendarahan

1 Balas

Sy awal mengandung ada pendarahan sampai 4 bulan. Lepastu dah ok. Hari2 doa supaya x ada apa2. Check Dr juga, then di bagi ubat kuat rahim. Sy makan sampai 6 bulan kandungan. Lepastu baru stop