Pendarahan 28 Minggu Adakah Normal?

Sebelum ni saya tak pernah berlaku pendarahan, adakah normal berlaku sedikit pendarahan? Dalam 3 minggu ini saya ada mengalami keputihan.

1 Balas

kadang-kadang keputihan yg bnyk blh menyebabkan pendarahan..sis refer doc utk pencerahan dlm Masa yg same sis kena jaga pemakanan, kurngkn makanan pencetus kpd keputihan mcm manis². bnykkn minum air kosong dan perbanyakkan makanan berkhasiat utk kerapkn sis membuang air kecil dan kuatkan imun bdn. in Sha Allah dpt mgurangkan jangkitan dan keputihan ketika mngandung ☺️