susu formula..

hai mummy.. baby sy br 2 bln lbih...skang sy bg baby bf dan disulamkan dgn susu formula...mula2 sy bg die susu ducth baby..najis die ok x cair x keras tp kerap berak bnyak pula tu..sy tukarkan susu lactogen..tp najis die cair..ble sy tkrkan smla ducth baby die dah x nak..die nak susu lactogen jgk..ade sape2 penah alami...atau sy nk kene tkr susu lain...??

1 Balas

boleh sy tau setiap kali bby mmbuang tu najis dy warne ap . sbb kerap berak juga punca bby xsesuai dgn susu tu . bila bby menolak susu tu tnde mmg xsesuai dgn usus dy .

4y ago

ok tq yer