Need advice..plz mummy sume

Hai mummy..ada x petua utk hilangkan or kurangkan keputihan.. sy dah 28weeks..1st trimester ada keputihan jernih & x serious so doctor bg krim utk sapu situ je..awl 2nd trimester kne keputihan teruk..bwarna kuning2,ketul2 n byk tp xgatal so doctor buat swab(result just ckp ada yis) so doctor bg vaginal supp shj..makin kurang tp skrg baru masuk 3rd trimester..keputihan xbyk tp still warna kuning sikit tp selalu gatal area bibir kemaluan.. So nk mintak advice mummy2 yg pnh pregnancy ada keputihan..ada x petua bg hilangkn keputihan.?xkisah medical or traditional.. Thanks in advance

2 Balas

Cara sy hilangkan keputihan dgn byk mkn buah & vege..sy jg amalkan minum air barli..Alhamdulillah

4y ago

kurangkan atau elakkan makanan bergoreng dan berminyak

Sama la kes kita sis... 😔