Banyakkan susu

Hai mummy2....bleh x kongsi pemakanan yg diamalkan utk banyakkan susu ibu.

10 Balas

smua mknan yg berkhasiat mnghasilkan susu sis..Pkar laktasi mnyataknsmua kte mkn tu boleh hsilkn susu..Mknan yg bkn berkhsiat tu xelok..Dan kne mindset yg susu cukuo

Cuba makan lobak putih and minum Horlick.. tak pun shaklee ESP pun ok

masak sup lobak putih, mkn oat, sup papaya, minum horlick 😁

Saya punya milk booster, susu, longan, red dates, dates, goji beri

Pati delima , milo

Barli suam

Bnyk kn mnun sup2 sis..sup ayam..

5y ago

Sma2 bah sis..

Minum air red dates dgn longan org ckp boleh bykkan susu gak... selain tu buat sup radish pn boleh tmbahkan susu...

Cuba makan makanan yg bersup. Contoh sup ayam. Kalau saya nak bnykkn susu saya makan sup ayam. Meriah juga. Mummy boleh cuba kalau serasi.

Saya amalkn smua jnis mskn sup2.. N sup betik muda..