macam mana nak turunkan kuning?

Hai mummy2 semue .. saye baru Jee bersalin 5 hari lepas , czer .. now baby ada kuning .. bole bagi tips x nak cepat turun kan kuning baby ?

16 Balas

Sy brsalin czer, baby kuning prolonged jaundice 30hari ngam, bg baby susu kerap, then sy minum susu kambing, jaga mkn pantang, mggu ke4 sy start mandikan baby ngn herba cina 3hari berturut lewat try sbb sy pantang sndri,mak dtg jaga sy mggu ke4 tu bawa herba cina, masa cek tuk cucuk sebulan bacaan 59 semggu sblm tu 104, so trus discaj dr kuning.