Anak sya kedudukan songsang

hai mummy2 semua..sya dh 34 mggu, scan bru2 ni dan sebelum ni anak sya songsang..ada sapa2 pengalaman bersalin normal walaupun dh dekat due anak masih songsang?

1 Balas

sy bru msk 32mggu. bru td scan kt kk n kepala baby di ats. doktor bgtau baby still boleh pusing lg sehingga 36@37 mggu. kalau 36mggu ke ats,kepala baby x pusing ke bwh jgk,mayb kena operate. kita sama2 berdoa agr baby pusing n msk laluan nye nnti ye. in shaa Allah, aamiin