bayi songsang

hai, mau tanya adakah normal klu kandungan berusia 7 bln masi dlm keadaan songsang? atau mau2 dekat due akan balik kedudukan normal? siapa mcm ni? #bantusharing ☺️

2 Balas

maaf puan saya kurang pasti ttg ini..puan dh try tnye dan bincng pd doc yg merawat puan? biasa doc akn bgtw kita apa dia nk buat pada kita contohnya nk buat ecv pd minggu keberapa kehamilan n etc... dia akn arrangekan bila n suh kita get ready..mg dpmudahkan segalanya..aamiin #TAPsupermoms

Mungkin dia dah besar tak bisa pusing , tp kalau dia rajin nnt dia pusing . Tp ada yang hujung2 due dia pusing . Saya dia tak pusing jg