Perangai anak

Hai mummy² semua.. saya nak tanya, betul ke jika masa baby dia kuat meragam, bila dah besar sikit dia akan jadi budak baik.. tapi kalau masa baby dia senang nak jaga, kurang meragam, bila dah besar sikit akan jadi lasak? Share la pengalaman

1 Balas

tak betul tu..ikut camne kita lenturkan peribadi dia.. anak buah sy masa baby mudah jaga,besar pun ok je xdela lasak teramat..anak sy sendiri high need baby,dah besar ni pun ok jgk cuma daya keinginan dia tinggi laa..lain baby lain karakter lain cara kita kena tackle peribadi dia..

2y ago

owhh betul jugak kan.. terima kasih sudi jawab soalan saya..