Baby meragam

Anak nombor 2 ni kuat meragam, banyak nangis jer.. Masa anak first senang betul jaga, bagi susu je lempar je kat mana pun senang betul tidur. Yg no 2 ni sampai kena guna buai baru nak tido.. Mummy dah overtired , malam je baby nangis.. Hadeh... Walaupun anak dah 2 mummy kurang ilmu bab baby meragam ni.. # baru 30 hari

1 Balas

Betul la kata orang anak 10 pon belum tentu semua perangianya sama… Tapi hebat nya jadi ibu boleh kenal setiap perangain anak2 nya… Enjoy the moment ya ibu… nanti anak2 dah besar kita pulak rindu nak melayan karenah dorang…

4d ago

rasa lama pulak nak tunggu besar tu, tapi bila dah besar rindu pulak masa baby, mula lah nak baby baru, padahal dulu kemain trauma.. perangai mak2... hehehe