PETUA SUSU BADAN TERJADI SEBELUM BERSALIN

Hai mummy2 semua saya dah 27week tp saya rase perbezaan di breast tak ada macam saiz membesar..saya risau bila bby dilahirkan susu tak terhasil lg sbb ank pertama pun dekat 2 mgu lps urut baru ade susu..tp skrg bila saya picit ada keluar air jernih dikedua2 belah..boleh tak share petua untuk ada susu sblm bby lahir ?

1 Balas

Ssu mmg akn terhasil.. Its the matter of banyak & berterusan atau tidak shja.. Klu mau byk & berterusan mkn papaya muda & minum goji berry..