Due date bulan 3

Hai mummy², ramai ke mummy² yg due date bulan 3, saya 27/3/2020. Mummy² bila pulak ? Second baby, hope girls la pulak Doakan sy yerw ? aamiin

158 Balas

sya pun due 27 mac..anak ke2 tapi skrg ada turun darah sikit.. doakan sya selamat semuanya ya..

5y ago

Hati2..jaga langkah semua..awal2 lgkn..

Waa bday sya lah sis 27 mac..sy pun due 21 mac 2020..bby first sya ne..sma bulan dgn mama dia😂

congrats sis..sy 28 march 2020..dh ade 2 hero..hrap 3rd ni dpt princess geng ibu plak❤️

5y ago

Sy xda alah..

Saya pun sama 29/3 , tapi gdm doc kata sampai 38week je ..ada tak yg pengalaman macam saya

Insyaallah 3.3.2020.. First baby after almost 5 years.. Semoga baby kite semua sihat2..

Sy 22/3/2020.. Sy pon 2nd baby..hopefully dpt baby boi plk sbb 1st born kakak

Kita duedate bulan 1. InshaAllah. Teringin baby boy pulak. Yang first anak perempuan.

Saya 23/3/2020. My first baby, mcm2 perasaan ada 🤰👶🏻

5y ago

Hehe..mmg perasaan tu kite je tawkn..

Rmi first bby due dte bln 3/2020. Me To🤰🏻hrp semua mummy2 ursn d prmudkn

saya pula Due date bulan 2,, doa kan sya juga second bby nie girl..