Rambut Gugur After Bersalin

Hai mummy²... Pernah x rambut mummy gugur begitu banyak??? Saya risau + rimas rambut gugur banyak sangat.. Bila saya sikat, mesti banyak rambut gugur.. Saya x berani nak lepaskan rambut.. Kadang² tu rasa macam nak botakkan je.. Huhuhuhu.. Ke salah guna shampoo??

2 Balas

normal sis. sy pun rambut banyak gugur dulu sampai potong rambut pendek baru kurang hehe

5y ago

Mse anak first xde ggur seteruk ni.. Dh potong pndek jugak, msih sama ggurnya..