Mintak pendapat

Nak tanya lah. Ada tak macam saya lepas bersalin, rambut gugur teruk sangat? Dan mummy semua pakai shampoo apa ya yang okay. Saya try macam macam. Tak jalannn. Teruk sangat gugur. Ikat rambut gugur, sikat jangan cakap lahhh😭😭😭#seriusnanya #ingintahu

3 Balas

Lps bsalin tu sy OK & puji sbb rambut x gugur.. Ehh, laa nie dah 3 bln lbh.. Baru nampak rambut tu banyak gugur.. 🤦‍♀️😅 X tahu kenapa.. Dulu masa bby kedua mmg luruh terus lps berpantang tu...then tpksa potong rambut bagi pendek juga tukar shampoo.. Yg nie x tau g sbb apa.. Mungkin terpaksa potong juga kot😂

Semua orang mengalaminya awak. You are not alone 🥺😭 Tips yang selalu mommy mommy buat - Potong rambut pendek - Cari shampoo yang sesuai Macam saya guna herbal essences. Sekarang dah setahun lepas bersalin, masih lagi gugur tapi dah kurang.

samalah kita bnyk sgt rambut gugur, mak kata sbb kurang calcium, saya masih guna shampoo yg sama cuma kena rajinkan diri minum susu