Scan 7w dan 11w

Hai mummy² ..nak tanya dan nak kan pendapat mummy ² semua ..adakah kantung 7w dan 11w sama ...???? Saya takut sangat², doa kan kandungan saya ya ..dan saya pom doa kan mummy 2 sihat² semua

1 Balas

takkan sama, sptutnya semakin mmbesar. mungkin kiraan lari? Mksd saya mcm tak ikut lmp je. period regular?

1y ago

doc ada suruh repeat scan lg 2 minggu? klau ada nanti pergi, tnya doc siap2, berkemungkinan hri persenyawaan lambat, sbabtu usia lari sikit