Kandungan dan scan baby

Hai mummy² ..saya nak tanya dan nakkan pendapat ...masa kandungan saya 7w 4h saya pergi scan doktor kata baru 6w 3h ...dan sekaran dah 11w ..hari ahad lepas saya ada pergi booking puku pink tapi belom dapat tarikh lagi untuk buka buku ..saya ingin tahu perkembangan kandungan saya, perlu ke saya pergi buat scan lagi ..sebanarnye saya takut untuk buat scan lagi ...sebab saya dah keguguran 2x ..perlu ke saya pergi buat scan lagi ... Maaf kalau ayat saya berterabur #seriusnanya #firstmom

2 Balas

Perlu utk tahu pkmbgn baby.sementara nk tunggu bukak buku pink..faham perasaan takut tu....

boleh, buat growth scan . sepanjang kandungan yang sekarang takde bleeding atau spotting kan?

1y ago

aminn² ..ok tq sis