Tanda Bersalin

Hai mummy2.. Blh share tak tanda2 nk bersalin? Because due da dekat.. N ni yg 1st.. So x thu n x pasti.. Thank you

14 Balas

perut mengeras berterusan dan sakit tangkap pinggang tu rasa mcm nak putus.. duduk xselesa, baring xlega.. lendir darah turun, pecah air ketuban.. tu antara pengalaman sy la..

baca dkt blkg buku pink. ade siap2 tulis dah sana tanda2 nk bersalin. sbb setiap org tanda bersalin x sama. ade salah 1 terus je pegi hospital

sy pn first mom jga tpi bru je bersalin. tanda yg keluar masa tu sakit mcm period+sakit kat bawah. keluar drh selepas kene cek pembukaan

xda tanda🤣 tiba2 g check up dah buka 3cm