Cuba cari side income sambil2 jaga anak

Hai mummy yang jadi surirumah n buat bisness online, boleh share x jenis bisness online yang mummy2 buat?nak cuba buat duit dari rumah?

9 Balas

hai mommy. sy bisnes dexandra. nak jadi part my team , sgt dialu alukan, untung tinggi n demand pun tinggi. best sgt. sambil2 jaga anak, income pun ada. bila sesak2 boleh tlg suami 😍 boleh wassap sy 0102495411

Saya cuma buad popia coklat je. Bila cust nak baru saya making in the kitchen😁 Means takberapa nak aktif sangadla. Sebab anak kecik lgi, dlm prosesing melasak😬

saya jual perfume inspired dari bandung.. ada lebih 900 jenis bauan..🥰 sy open dropship tanpa modal..syarat kena rajin saja.. berminat leh wsp saya 0134962301

hai saya jual Wawa Cosmetics & Rielkies. Sis nak join agent tanpa modal? boleh whatsapp saya terus tau☺️ 01119994483

Saya tolong suami jual coway dan barang-barang yang saya kait sendiri hehe 😊

hi,sy jual baju2 preloved.. nak intai2 boleh whatsapp sy 0183888875

Sy br jual mknn baby, brg2 baby yg preloved & new

sy jual coway,..

👍👍