RISAU NAK PUASA

Hi momies, puasa nak start dah lusa ni, dan sy pregnant dah 13minggu.. Nak puasa sbb ni jela peluang dapat puasa penuh kan.. Tp dalam masa yg sama sy risau dgn kandungan sy dgn sy pulak berkerja sbg courier..

2 Balas

tny nurse / Dr yg rawat awak if mereka cakap boleh takde masalah, boleh try puasa dulu

2mo ago

nurse KD takde bagi nombor WhatsApp ke? kalau kandungan takde masalah, boleh je puasa.

sy pon 13w.. sy x puasa sbb threatened miscarriage.. ni pon still spotting..

2mo ago

yeke awak.. sy mmg xbuat langsung kerja rmh..bedrest jer skrg .. smua suami urus..mcm mana awk boleh prgi jumpe dktor pakar ye?