Tips atau cara besarkn baby dlm perut

Hai mummy smua ade x tips atau cara besarkn baby dalam perut. Kndungan 28 weeks..smlm g scan kk ,doc bgtahu baby kecik dlm perut 😭sye minum susu annum tpi still baby xnk membesar😭help me

18 Balas

same with me sis. saya kena induce dalam 37weeks anak pertama. baby lahir memang tak capai berat normal. 2.46kg ja. time ni minum susu fernleaf tapi second baby ni alhamdulilah 36weeks baby dah 2.5kg berat seimbang syukur sangat. time ni pula saya minum susu kambing saffron alhamdulilah memang berat baby naik. ni tengah tunggu waktu nak bersalin je. due 17hb 5. yang nak cuba bolehlah piyem ana. 0162825096 ni nombor ana