Tips atau cara besarkn baby dlm perut

Hai mummy smua ade x tips atau cara besarkn baby dalam perut. Kndungan 28 weeks..smlm g scan kk ,doc bgtahu baby kecik dlm perut 😭sye minum susu annum tpi still baby xnk membesar😭help me

18 Balas

baby kecik tu, normal x doktor ckp? as long as doktor bg positive feedback, insyaAllah ok saja kan.. selain dr pemakanan yg baik, awk positive kan diri ye, jgn stress stress.. inshaAllah mudah utk awk n baby.. nak makan pun, jgn cuba sembarangan.. takut x sesuai utk awk n baby..

2y ago

kite same sis..risau n gelisah x tido mlm.. mcm2 pikir negatif😨😰😭