minum air gula

Hai mummy semua.saya nak mintak mummy semua share tips untuk minum air gula. khamis ni saya dah kene minum air gula.takut pulak rasa sebab saya memang x minum dan x makan manis2 dan memang takut pada manis.harap mummy semua boleh share tips dengan saya ? #firstbaby

10 Balas

Mindset kne ubah...air gula x ngeri mane pun..sblm mnum tarik nafas dlm2, mnum trus jgn stop, then da hbis dduk skjp jgn trus bgn, pastu g blik air kumur 2 skit..klau rumah dekat balik dlu take a nap..insyaAllah x muntah

5y ago

Baik sis..nanti saya cuba tips sis tu..terima kasih ?