ubat selusuh

Hai mummy semua..maaf nak tanya pendapat... Saya ada beli ubat selusuh untuk mudah bersalin katanya.. Makan ketika sakit perut nak bersalin.. Katanya mudah buka jalan..pada pandangan mummy2 semua?

1 Balas

hehe sy xamalkn pn . byk kn doa nabi yunus je , skjp je jalan bukaa

4y ago

Ye sama dgn saya just amalkan doa nabi yusof. Selain tu memang takde amalkn ape ape mcm air selusuh tu sebab saya pernah baca side effect dia so jd takut .