Bila bole bersedia

Hai mummy semua sy ni first time nk jd mummy sy dh 30 weeks...adakah sy dh kna ready tok bersalin sbb sy trbaca ad yg 35 weeks dh bersalin....persiapan baby dh ready cuma xthu nk sediakn ap untuk diri sndiri any suggestions?

1 Balas

depends mommy tgk pada mommy aktif ke tak. kalau first baby x semestinya 35 weeks. Siapkan saja fizikal dan mental dan always positif. Persiapan tuk diri sendiri, sediakan maternity pads, disposal panties, stokin, kain batik, tudung, baju tuk balik, sweter, minyak angin, toiletaries, charger hp