Dah prepare barang baby n mommy untuk ke hospital

Baru masuk 31 weeks tapi sy dh siap kemas beg baby n sy dh untuk persiapan bersalin, sebab masa 30weeks dh kene warded sbb turun darah dh kene cucuk ubat matangkan paru² baby n semalam pn ad sikit² darah. Keluar wad husband terus gi beli ap yg belum cukup untuk bersalin nanti. Sebelum ni memang tak siapkn apa² lagi sebab ingatkan masih awal. Ada ke yg sama mcm sy? 😁

2 Balas

Sama dgn sy...walaupn ank kedua....mmg x prepare beria sbb awl lg...last² dia keluar awl 2 bln..31 mnggu....kalut abis..🤣🤣😅😂

Saya pun mmg siapkan awal brg keperluan bersalin letak terus dlm keta