pelawat

Hai mummy.. sy due bln 7 nanti.. nak tanya skrang ni kan dah msuk fasa pkpp, mummy yg dh branak tu dh blh ad peneman ke kat hospital?? Takut laa nk kna ddk ward tanpa husb, memndangkan ank fisrt n msih xtau apa².. Sy nk bersalin kat HRPZ2.. ad sapa² blh bgtau info x??

2 Balas

Kalau swasta mmg suami blh teman kebykkannya walau pkp ni...kalau gov paling kuat suami blh masuk LR je awk..nk tmn kat wad tu kalau x pkp pon mmg xblh...kena ikut waktu melawat jugak....tp kalau kls 1 blh kot..tp tu bkn musim pkp lah...musim pkp ni xtau cerita lg....

Bergantung pada hospital sis. Saya pun harap2 suami boleh masuk teman dalam LR.