2cm

Hai mummy semua.. Sis kena admit sb Bby kurang gerak.. Cek tadi baru buka 2cm dah 36w4d.. Tp sakit tu mcm sikit2 je.. Agak2 lambat lagi tak nak buka jon tu... Sapa pernah mcm saya

1 Balas

Saya sakit pukul 3 pagi , pukul 2.30 pagi esok baru baby keluar . Saya dah cukup bukaan sebenarnya tapi sebab saya ibu tak berisiko and tak de katil kosong so dorang suruh tunggu je lah sampai saya sakit tak boleh tahan dah .