Air dalam kepala baby dalam kandungan

Hai mummy semua. Saya nak tanya sikit, ada tak yg ada pengalaman baby dalam kandungan bila scan ada cairan dalam kepala? Saya dapat referral ke emergency hospital, dari KK . tapi pihak hospital suruh balik dan mereka kata akan hubungi bila dah dapat tarikh. Jujur saya risau sbb kata2 doktor di KK tu sangat merisaukan. Patut ke saya ke hospital swasta ? Atau tunggu je pihak hospital call? Minta sedikit pandangan ibu2 dalam ni. Terima kasih banyak2 😀

1 Balas

Kalau mampu boleh ke swasta, tp rasanya utk check je kot. Solutions tu tak sure how. Benda2 mcm ni mmg agak merisaukan