Hai mummy pernah alami gastrik

Hai mummy semua ...pernah tak mummy semua mengalami gastrik kandungan 9 minggu 2 hari

2 Balas

saya mmg ada gastrik melampau sebelum pregnant. Tp time preggy lg worst, saya amalkan pgi2 selepas bgn tido terus buat 1 sudu oat campur dgn gula ckit kacau dgn air panas/suam. Lepas minum alhamdulilah kurang sakit

pernah mse 2nd trimester. pergi klinik n dr bgi ubat gastrik utk ibu mngandung. dr pesan kurangkn mknan berminyak.