Hai mummy..ada kah sini mummy yg pernah mgandung tp peranakan jatuh .sy sdg alami 22 weeks..risau🥺

3 Balas

Sebelum pregnant peranakan saya kerap jatuh sebab cara angkat barang terus tunduk (sepatutnya perlu cangkung dulu) and kerap angkat berat2. Tapi sebelum pregnant saya ada berurut sengkak perut naikkan peranakkan. Setakat ni alhamdulillah ok. Time pregnant saya rasa tak boleh berurut. Kalau rasa makin teruk sis pergi klinik ya. Semoga dipermudahkan urusan 😊

2d ago

yaa btul sis..7 bulan bru boleh berurut..sy risau tp ragu² sy takut jugaa .jdi fikiran sy stiap hari..

Sis, boleh tau tanda2 peranakan jatuh mase pregnant?

ank ke brp skrg?

3d ago

ketiga sis