Gastrik

Hai mummies . Pernah tak gastrik menyerang waktu pregnant? Ada ubat tak nak rawat? ?

1 Balas

Hi. Sy pernah kena jugak. N bgtau dgn doctor. Doctor akn prescribe ubat wane putih. Mcm gaviscon. Utk amik before mkn.. Awk bole cuba g farmasi n asked for ubat tu jgk, ckp mcm gaviscon utk pregnant. Nt dorg bg.. Cecair tau

5y ago

Aduhhh.. Yg sy punya ubat tu doc suh amik for a week non stop.. Mayb kene elak mknn yg buat gastrik jgk sis.. Stay strong kayhh