2nd Pregnant

Hai mummy semua, nak tanya, normal ke kandungan dah masuk 13 minggu tapi perut tk nmpk mcm org pregnant lagi? ??

18 Balas

saya 20 minggu pun tak nampak sangat perut. kalau selak ja baru nampak. keluar org tak pasan pun saya pregnant. relax ja. baby saya still measuring ikut usia kandungan dan sangat aktif. cukup untuk buat saya tak risau.

Normal ja. Saya 26 minggu baru nampak kata pregnant tu pon stenggah org kata I gemuk je. Now 36 mmg nmpk sgt da. Sbb perut da besar.

Normal. Saya pun 14 week tak nampak tapi dah boleb rasa degupan jantung baby. Cuba la pegang perut selalu. He he he.

normal.. sy pun mcm tu.. naaa.. skrang dah 34 minggu smpi dah tak larat nak bwk dah.. jln pun mengah2..🤭🤭

Normal ja sis... Kwn sa masuk 6bln xnmpk perut.. sa baru 4bln dah mcm 6bln🙈

Normal.tunggu 6 7 bulan Bru nmpak baby bump.tapi kdag2 ikut bdan org jugak sis

ya sis ..sy 2nd bby pn skg dh 34weeks kcil ja cm yg x pregnant ja

normal ja sis.. sy dah nak masuk 8bulan pun org x nmpk.

Sy dah 33weeks. Tp org ckp perut sy kecik. 😅

awl lg 13mnggu tu..mmg xnmpk prut