sakit gigi berlubang

Hai mummy sekalian . Morning semua♥️ nak tanya saya sakit gigi berlubang dan saya tak tahan dengan sakit tu boleh ke sapu ubat cap kaki tiga sapu dekat gigi berlubang jer bukan minum . Boleh ke sapu ubat kaki tiga dkt gigi ? .

2 Balas

Jumpa dentist..nanti dentist tampungkan. Free untuk pregnant woman.bawa buku pink sekali dkt klinik pergigian gov

Saya hri itu kumur air garam sja sis sbb takut nk mkn ubat syukur da sembuh cuma kena jga2 jgn mkn manis2

5y ago

Ahah cuba sa berlubang jga ne lepas bersalin baru nk pergi cabut.. 😢😢