Simptom bayi hidap ADHD

Hai mummy, seawal usia bayi untuk boleh detect samada baby ada ADHD?

2 Balas

Biasanya baby tak detect lg..tp anak sy 9y baru detect mild adhd. Sy boleh bgtau apa yg lain pasal dia masa baby. 1-tak masukkan mainan/kutip bendasing masuk mulut langsung. 2- tak kacau langsung tv/pasu bunga/hiasan rumah. Dia mcm sgt berhati-hati takut kita mrh padahal sy xpernah marah dia smpai dia 3y.. Tu je setakat dia baby.