Autism

Hai mummy.. Nk tny klu simptom autism, utk ank 1t 4b.. Bole detect ke..

2 Balas

1thn 4bln mcm awl lg la sis . klau sis nmpk ank tu xlancar ckp lg mmg normal . ank sy 1thn 7bln sekrg . mmg ad sikap angin sikit . bila kne marh pon dia mcm melwn . prnh juga ggt tgn sndri jari sndri tpi tu bkn prtnde ank autism . sbb umo mcm tu tgh blaja mmberontak n kawal emosi sndri . klau ckp pon ala ala la . klau kita kata dinding . dy hnye ckp ding je . klau mommy rjin aja n tnjuk ni mata ni idung dy hafal lps tu mksd ank sis xautism .

Awal sgt tu.. boleh tanya kat paediatrician baby