terpotong isi kuku anak

hai mummy saya potong kuku bayi saya terpotong isi lepastu berdarah nak letak apa ya

terpotong isi kuku anak
2 Balas

sapu aloe vera gel atau minyak gamat pun boleh.tak pun biakan je nnti dia akan ok..cuma ank akn nangis sbb sakit je la nnti..merengek...kang klu kita sapu ubat.. tkut ank isap jari yg dh sapu ubat pula kan tul x? 😅.jd serba slh kan bila.kita jd mak2 ni an..😅🙈✌🏻biasa mak2 akn rs berslh bila dh sapu ubat pstu ank msuk jari dlm mulut...kmudian dh jd overthinking (tu sy la tu pnh mengalaminya😅🙈✌🏻) risau alaa takpe ke ank trmakn ubt dah disapu..ms sy tgh taip bg tips ni pun jd serba slh juga tkut nnti ank puan isap jari pulak...hahadei😅😅✌🏻..mg ank puan cpt sembuh dan dpmudahkan segalanya amiin

saya baru terpotong isi kuku jugak ni sedihnya tgok bby menangis sakit 😰😭