Kulit Baby

Hai mummy , saya nak tanya , kenapa kulit anak saya naik macam ni ye ? Risau pula , sbb anak first xpernah kena macam ni . Umur anak saya baru masuk 1 bulan. Minta mummy bagi pendapat dan losyen yang sesuai untuk rawat kulit baby

Kulit Baby
1 Balas

Baru2 ni ank sy kena ruam muka..sy amik gambar ank & minta suami pergi farmasi tanyakan krim ape yg sesuai utk ruam ni..so far sy pkai berkesan dlm 2-3 hari dah ok..tapi tulah ruam ni bole jadi balik sbb kdg kte cium ank, panas bdn, susu bdn trkena muka ank pun senang naik ruam..pakai krim ni oles nipis2 je, pastikan tangan bersih sblm oles kt muka anak..ape2 pun tanya farmasi atau pergi klinik je terus..