kulit kering

assalamualaikum ibu2 , ada tak anak ibu2 kulit macam ni juga ? kenapa ye? dekat pusat pun mcm tu juga .. sya first mom .. risau tengok kulit anak mcm ni .. anak sya bru nak masuk 3bulan

kulit kering
2 Balas

cradle cap. ambil minyak rambut bby, sapu dkt kwsn yg berkerak..biarkan kejap pstu sikat pelan2 pkai sikat bby. seeloknya buat sblm waktu mndi bby. buat smpai hilang

ni cradle cap ni. orang kata air ketuban cuci tak bersih masa tu. anak saya pun macam ni, sampai dah hitam tebal dah. saya sapu minyak kelapa dara lepas tu kopek sikit².

2mo ago

Apa yang orang kata, dengar boleh percaya jangan. 🤭